Een Porsche met Verkoopkeuring verkopen

Uniek aan PorscheTrader.nl is de mogelijkheid om auto's aan te bieden met een objectief keuringsrapport: de 'Porsche Verkoopkeuring' van de officiële Porsche dealer. Met het rapport straal je als verkoper extra vertrouwen uit omdat de staat van de auto volledig inzichtelijk is. Dit voorkomt technische discussies over de staat van de auto en dus kan het (verkoop)gesprek gaan over datgene waar het écht om gaat: de Porsche en het rijplezier ervan. Porsche Trader kenmerkt zich dan ook door serieuze auto's, serieuze kopers én serieuze verkopers.

Zo adverteer je op Porsche Trader


Stap 1: Maak een afspraak bij een Porsche dealer voor de Porsche Verkoopkeuring.

Bij deze keuring wordt je Porsche onderworpen wordt aan een uitgebreide controle, op maar liefst 80 punten. Het rapport dat hieruit voortkomt, wordt bij de advertentie geplaatst. De beschrijving en foto's laten we aan je eigen creativiteit over.

Stap 2: Plaats je advertentie op AutoTrader.nl**

Om de advertentie te plaatsen, heb je bij de keuring een unieke code ontvangen. Hiermee plaats je de advertentie gratis op PorscheTrader.nl én AutoTrader.nl

Dit zijn jouw voordelen:

  • Het verkoopkeuringsrapport geeft zekerheid aan potentiële koper;
  • Je straalt vertrouwen uit;
  • Geen technische discussie meer;
  • Snellere verkoop en hogere opbrengst.
Direct uw advertentie plaatsen

Geldigheid Porsche Verkoopkeuring
De Porsche Verkoopkeuring is vier maanden geldig of tot maximaal 2.000 gereden kilometers vanaf het keuringsmoment. Deze limieten zijn er omdat onderdelen als banden en remmen aan slijtage onderhevig zijn. Als de auto na 4 maanden niet is herkeurd, komt er automatisch een bericht bij het keuringrapport waarbij staat dat het is verlopen. Het rapport blijft wel in te zien. Porsche staat garant voor een actueel en accuraat keuringsrapport. Informeer dus altijd bij de verkoper of de auto sinds de keuring 2.000 kilometer of meer heeft gereden. Is dit het geval, vraag dan om een herkeuring om een actueel beeld te krijgen of laat je goed informeren door de verkoper over de staat van de auto.

Kosten
De Porsche Verkoopkeuring kost € 199,-. Hiervan wordt € 100,- gereserveerd voor de koper in de vorm van een Porsche waardecheque. Deze is gedurende zes maanden in te wisselen bij een officieel Porsche Centrum voor het laten uitvoeren van een servicebeurt of voor aanschaf van onderdelen of accessoires. Ook 12 maanden adverteren op zowel Porsche Trader als Auto Trader is inbegrepen. Voor een herkeuring geldt een tarief van € 99,- Het keuringsrapport dat daaruit volgt, is 2 maanden geldig op PorscheTrader.nl.

Herstellen van aandachtspunten
Het kan gebeuren dat er in de Porsche Verkoopkeuring aandachtspunten naar voren komen. Deze kun je laten aanpakken voordat je je advertentie activeert. Je kunt dan met de Porsche dealer afspreken dat de geldigheidsduur van 4 maanden ingaat zodra de mankementen zijn verholpen. Als de Porsche dealer hier werk van heeft gemaakt, hoeft de auto niet opnieuw gekeurd te worden. Het keuringsrapport wordt dan kosteloos bijgewerkt en de geldigheidsduur gaat in vanaf het overeengekomen moment. Als de mankementen door een ander partij zijn verholpen, dient de Porsche wel opnieuw gekeurd te worden.

Weet wat je koopt
© 2015 Porsche Trader. All Right Reserved
© 2015 Porsche Trader - European Auto Trader bv | Privacy | Disclaimer | Impressum
European Auto Trader B.V. is onderdeel van AutoScout24 Nederland B.V.