Dit is Porsche Trader.

Porsche Trader is een uniek occasionplatform dat volledig in het teken staat van Porsche. Het is opgezet door Auto Trader en de Nederlandse Porsche dealerorganisatie. Hier vindt u een zeer breed aanbod van gebruikte Porsches - auto's van particulieren, Porsche dealers, autobedrijven en handelaren.Win-win
Op Porsche Trader staan Porsches met een officieel Porsche Verkoopkeuringsrapport centraal. Deze auto's zijn herkenbaar aan het vinkje en aan de grote foto's. Het keuringsrapport maakt de (technische) staat van de auto inzichtelijk. Dat geeft kopers extra zekerheid en vertrouwen. Het maakt zelfs het onderling vergelijken van de aangeboden modellen mogelijk. Voor de aanbieder vergroot dit de verkoopkansen, ook al omdat de Porsche inclusief het keuringsrapport, de omschrijving en foto's op zowel PorscheTrader.nl als AutoTrader.nl wordt geplaatst.

Op PorscheTrader.nl is ook ruimte voor Porsches zonder keuringsrapport. Mede daardoor is het aanbod op Porsche Trader zeer uitgebreid. Het spreekt voor zich dat koper en verkoper in onderling overleg alsnog een officiële Porsche keuring kunnen laten uitvoeren. Zo kunt u altijd bij iedere officiele Porsche dealer terecht voor een onafhankelijke aankoopkeuring.

Ga direct naar het aanbod

Het objectieve keuringsrapport
Bij de verkoopkeuring checkt een Porsche technicus een auto op maar liefst 80 belangrijke punten. Er is veel aandacht voor onder meer de voertuigdocumentatie en natuurlijk de motor, de vloeistoffen, banden, de staat van in-/exterieur en aandrijving. Ook een proefrit maakt deel uit van de keuring. Op basis van dit alles maakt het Porsche Centrum een objectief rapport op dat de staat van de auto voor kopers inzichtelijk maakt.

Maak direct een afspraak bij één van de Porsche dealers

Porsche Approved & Youngtimer en Classic label
Het aanbod op PorscheTrader.nl omvat ook de Porsche Approved occasions van de Nederlandse Porsche Centra. De Porsches zijn maximaal negen jaar oud, hebben een sluitende historie, zijn uitgebreid gecheckt én worden geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Deze garantie is een waarborg voor een Porsche in optimale conditie. Daarom is bij deze auto's geen keuringsrapport opgenomen bij de advertentie.

Porsches ouder dan negen jaar kunnen op basis van dezelfde strenge keuring het Youngtimer en Classic label verkrijgen. Deze auto's hebben recentelijk onderhoud gekregen en bovendien krijgt u zes maanden garantie op de draaiende delen van de motor en versnellingsbak. Bij deze dealeroccasions treft u ook de Porsche Verkoopkeuring aan.

Bekijk hier de condities van Porsche Approved

Weet wat je koopt
© 2015 Porsche Trader. All Right Reserved
© 2015 Porsche Trader - European Auto Trader bv | Privacy | Disclaimer | Impressum
European Auto Trader B.V. is onderdeel van AutoScout24 Nederland B.V.