Onze partners

Bent je op zoek naar een gebruikte Porsche, of wil je jouw Porsche te koop aanbieden? Porsche Trader is dé plek waar het meest kwalitatieve aanbod van auto's samenkomt met de meest serieuze kopers. De kracht van Porsche Trader zit in de unieke samenwerking tussen AutoTrader.nl en Porsche Nederland.

AutoTrader.nl
Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto's, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.

Auto Trader maakt deel uit van de Sanoma Media Netherlands groep.

Porsche Nederland
De 8 Porsche dealers in Nederland zijn benoemd als keuringsinstanties voor de Porsche Verkoopkeuring. Immers, bij hen is de grootste specialistische kennis, de beste gereedschappen en het meest kundige personeel aanwezig. Zij geven een objectief beeld van iedere Porsche die getoond wordt op PorscheTrader.nl en deze inspectie wordt ook inzichtelijk gemaakt via de Verkoopkeuring die bij iedere auto te vinden is.

Door het aanbod van Auto Trader te verrijken met de kennis van Porsche is Porsche Trader ontstaan. Het objectieve inzicht in de staat van de geadverteerde auto is een absolute meerwaarde voor zowel koper als verkoper en maakt Porsche Trader dé plek om een gebruikte Porsche te kopen of verkopen.

AutoWeek
AutoWeek is het grootste autoportaal van Nederland met het laatste autonieuws, autotests, specificaties en interactieve mogelijkheden. De uitgebreide database CarBase is een van de bronnen die gebruikt wordt om de functionaliteiten van Porsche Trader te laden, evenals bijvoorbeeld de berichten in de Nieuwssectie. Ook wordt de kennis en kunde van de occassionmodule van AutoWeek gebruikt om Porsche Trader continu te optimaliseren.

Onder AutoWeek vallen o.a. de labels:

  • AutoWeek Classics
  • GTO magazine
  • AutoWeek Live
  • ActieAuto
  • BigBoys TV

Weet wat je koopt
© 2015 Porsche Trader. All Right Reserved
© 2015 Porsche Trader - European Auto Trader bv | Privacy | Disclaimer | Impressum
European Auto Trader B.V. is onderdeel van AutoScout24 Nederland B.V.