Jouw Porsche kopen

Op Porsche Trader vind je om te beginnen Porsches met een 'Porsche Verkoopkeuring'. Dit houdt in dat ze op maar liefst 80 punten zijn gecheckt door een van de officiële Porsche dealers in Nederland. Zo heb je een uitstekend inzicht in de staat van de auto - je weet je dus wat je koopt.

Waarom kopen via Porsche Trader?
Een Porsche is een hoogwaardige sportauto met vooruitstrevende techniek. Dat maakt hem waardevol en waardevast. Uiteraard wil je wel weten wat je koopt. Focus bij de zoektocht daarom op de modellen met de officiële Porsche Verkoopkeuring. Dat heeft zo zijn voordelen:

 • Onafhankelijke keuring: eerlijk aanbod van Porsches met een 'Porsche Verkoopkeuring rapport'.
 • € 100,- cadeau: bij aankoop van een gekeurde occasion of een Approved occasion krijgt u een waardecheque t.w.v. € 100,-. Deze is in te wisselen bij een Porsche Centrum.
 • Direct en eenvoudig contact met verkoper: laagdrempelig contact met de aanbieder voor meer informatie, het maken van een afspraak of een proefrit.
 • Transparantie en zekerheid: occasions tegen de beste voorwaarden met betrouwbare verkopers.
Porsche Trader heeft het meest uitgebreide aanbod van gebruikte Porsches in Nederland. Er zijn ook modellen zonder keuringsrapport te vinden. Uiteraard kunnen ook deze auto's bij een officieel Porsche Centrum worden gekeurd.

Ga direct naar het aanbod

De Porsche Verkoopkeuring
Bij de keuring beoordeelt een Porsche technicus 80 belangrijke punten. In het rapport, dat bij de advertentie wordt geplaatst, geeft de Porsche dealer een goed en uitgebreid beeld van de auto. Het geeft bijvoorbeeld inzicht in de volgende zaken:
 1. Voertuigdocumentatie
 2. Buitenkant van het voertuig (functie en conditie)
 3. Banden
 4. Aandrijving en onderzijde van het voertuig
 5. Motor en vloeistoffen
 6. In- en exterieur
 7. Proefrit

Waardecheque van € 100,- voor kopers
Kopers van een Porsche met keuringsrapport profiteren van maximale zekerheid en daar komt een extra bonus bij: de Porsche waardecheque. Zodra je als nieuwe eigenaar het kentekenbewijs hebt, is de cheque aan te vragen. De Porsche waardecheque is zes maanden geldig en bij elke Porsche dealer inwisselbaar voor bijvoorbeeld onderhoud of onderdelen.

Vraag Porsche waardecheque aan


Porsche Approved label
Op PorscheTrader.nl zijn ook occasions van officiële Porsche dealers te vinden. Deze auto's zijn op de site te herkennen aan het Approved en het Youngtimer & Classic label. Om dit label te verkrijgen ondergaat een Porsche een inspectie die nog uitgebreider is dan de Verkoopkeuring. Eventuele mankementen worden hierbij in kaart gebracht en vervolgens verholpen. Daarom geeft de Porsche dealer op deze modellen een uitgebreide en verregaande garantie. Die garantie is een waarborg voor een Porsche in optimale conditie. Daarom is bij deze auto's geen keuringsrapport opgenomen bij de advertentie.

De zekerheden van het Porsche Approved label:
 • Gecontroleerd aan de hand van de uitgebreide 111-punten Approved Check;
 • Afgeleverd volgens de strenge Porsche fabriekskwaliteitsstandaard;
 • Onderhoudshistorie bekend;
 • Nationale Auto Pas aanwezig;
 • Uitsluitend gebruik van originele Porsche onderdelen;
 • Twaalf maanden Porsche fabrieksgarantie;
 • Garantieverlenging mogelijk tot negen jaar of 200.000 kilometer;
 • Twaalf maanden Porsche Assistance.
Het Approved label geldt voor auto's jonger dan negen jaar. Voor Porsches ouder dan negen jaar is er het Youngtimer & Classic label. Deze Porsches worden ook op 11 punten geïnspecteerd en ze krijgen zes maanden garantie. Bij de dealeroccasions met het Youngtimer en Classic label treft u in sommige gevallen ook de Porsche Verkoopkeuring aan.

Informeer bij de Porsche dealer naar de Approved labels.

Weet wat je koopt
© 2015 Porsche Trader. All Right Reserved
© 2015 Porsche Trader - European Auto Trader bv | Privacy | Disclaimer | Impressum
European Auto Trader B.V. is onderdeel van AutoScout24 Nederland B.V.